John Deere Odrážadlo Traktor Johny 47280

Kód: LT-47280
Doprava zdarma Vernostná zľava
Značka: John Deere
79,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Odrážadlo Traktor Johny je skvelý kamarát pre prvé cesty vášho dieťatka!

Táto veselé odrážadlo ponúka množstvo aktivít. Priložený skrutkovač je možné použiť na rozobranie a opätovné zloženie Johnyho motora, hráte tak hru na rozoberanie a zostavovanie. Otáčaním skrutkovačom GPS na streche traktora budete počuť zábavné cvakavé zvuky.

Stlačením tlačidiel blinkrov aktivujete svetlá, zatrúbte na klaksón a otočením kľúčikom na zapaľovanie budete počuť rôzne farmárske melódie a zvuky. Sedadlo vodiča sa otvára a je skvelým miestom na uloženie skrutkovača alebo obľúbených hračiek, ktoré chcú ísť s vami. Traktor unesie deti až do 20 kg a je dodávaný s 3 batériami AA, takže zábava môže začať hneď!

Hlavné prednosti výrobku:

Jazda pre batoľatá: Detské odrážadlo so svetlami, zvukmi a zostaviteľným motorom pre nápaditú hru - zábavná jazda pre deti do 20 kg
Hra na rozoberanie: Pomocou priloženého skrutkovača môžete Johnyho motor rozobrať a zase zložiť.
Svetlá a zvuky: Skrutkovačom otočte GPS alebo stlačením blinkrov rozsvieťte svetlá; zatrubte alebo otočte kľúčikom pre zábavné farmárske melódie a zvuky (3 batérie AAA sú súčasťou balenia).
Úložný priestor: Sedátko sa otvára pre ľahké uloženie skrutkovača a všetkých obľúbených hračiek, ktoré si vaše batoľa chce vziať so sebou na cestu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: