Našich 5 top cestovných kočíkov vhodných aj do lietadla

Cestovanie s malými deťmi môže byť náročné, ale správny kočík môže zmeniť všetko. Pri výbere cestovného kočíka je dôležité zohľadniť nielen pohodlie pre dieťa, ale aj hmotnosť, skladnosť a jednoduchú manipuláciu pre rodičov. Tu je našich 5 top cestovných kočíkov, ktoré sú ideálne aj do lietadla.

Aj keď kočíky spĺňajú normu pre príručnú batožinu do lietadla, vždy je dôležité informovať sa u konkrétnej leteckej spoločnosti, či kočík ako príručnú batožinu akceptujú. Rôzne letecké spoločnosti môžu mať odlišné pravidlá a obmedzenia týkajúce sa rozmerov a hmotnosti príručnej batožiny, vrátane kočíkov. Pred odletom je preto odporúčané kontaktovať leteckú spoločnosť alebo si na ich webovej stránke overiť aktuálne predpisy, aby ste predišli nepríjemnostiam na letisku a zabezpečili si plynulý priebeh cestovania.

1. Bugaboo Butterfly

Bugaboo Butterfly je skutočný šampión medzi cestovnými kočíkmi. Tento kompaktný kočík sa ľahko skladá jednou rukou a jeho zloženie je tak malé, že ho môžete vziať ako príručnú batožinu. Jeho robustná konštrukcia zaručuje stabilitu, zatiaľ čo pohodlné sedadlo a vynikajúce odpruženie poskytujú komfort pre vaše dieťa. Navyše, veľký úložný kôš pod sedadlom je ideálny na uskladnenie všetkých potrebných vecí na cesty.

2. Joolz Aer+

Joolz Aer+ je synonymom elegancie a funkcionality. S hmotnosťou len 6 kg a kompaktným skladaním je tento kočík skvelým spoločníkom na cestách. Je vybavený pohodlným, ergonomickým sedadlom, ktoré poskytuje optimálnu podporu pre dieťa. Aer+ je tiež známy svojím jednoduchým ovládaním a skvelým dizajnom, ktorý sa hodí do mestského prostredia aj na dovolenku.

 

3. Cybex Coya

Cybex Coya je ďalším vynikajúcim kočíkom pre rodiny na cestách. Tento ultraľahký a kompaktný kočík ponúka výnimočný komfort pre dieťa vďaka polohovateľnému sedadlu a mäkkej výplni. Coya sa dá ľahko zložiť jednou rukou a je schválený ako príručná batožina, čo ho robí ideálnym pre cestovanie lietadlom. Jeho moderný dizajn a kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a spokojnosť.

 

4. Silvercross Clic

Silvercross Clic kombinuje tradičnú britskú kvalitu s modernými funkciami. Tento kočík je ľahký, váži len 5,9 kg, a ľahko sa skladá do kompaktnej veľkosti, vhodnej do lietadla. Je vybavený pohodlným sedadlom s polohovateľným opierkou, čo zabezpečuje komfort pre dieťa počas celej cesty. Jeho pevná konštrukcia a jednoduchá manipulácia ho robia ideálnym pre každodenné použitie aj cestovanie.

 

5. Babyzen Yoyo2+

Babyzen Yoyo2+ je ikonou medzi cestovnými kočíkmi. Je známy svojou neuveriteľnou kompaktnosťou a ľahkosťou. Tento kočík môžete zložiť a rozložiť jednou rukou, a jeho zložený rozmer je taký malý, že ho môžete bez problémov vziať ako príručnú batožinu. Yoyo2+ ponúka výborné odpruženie a pohodlné sedadlo, čím zaisťuje komfortnú jazdu pre dieťa. Jeho moderný dizajn a široká škála farebných variantov ho robia veľmi atraktívnym pre rodičov po celom svete.

 

Cestovanie s deťmi môže byť jednoduché a príjemné, ak máte správny kočík. Bugaboo Butterfly, Joolz Aer+, Cybex Coya, Silvercross Clic a Babyzen Yoyo2+ patria medzi najlepšie cestovné kočíky na trhu, ktoré sú nielen praktické a ľahké, ale aj pohodlné pre vaše dieťa. Nech už sa vydáte kamkoľvek, s týmito kočíkmi bude každé vaše dobrodružstvo nezabudnuteľné.