Novinka od Medely, ktorá posúva odsávanie na novú úroveň

V našom blogu sa vždy snažíme podeliť o praktické rady a zaujímavé produkty, ktoré môžu zlepšiť váš každodenný život. Dnes vám predstavíme revolučnú novinku, ktorá posúva odsávanie materského mlieka na úplne novú úroveň.

Medela posúva odsávanie na novú úroveň

Medela predstavuje svoju prvú nositeľnú double elektrickú odsávačku materského mlieka Medely: Freestyle™ s funkciou Hands-free! Táto inovácia prináša mamičkám slobodu, ktorú potrebujú pri starostlivosti o svoje deti a plnení každodenných povinností.

Hands-free odsávačka: praktická a efektívna

Medela Freestyle™ Hands-free odsávačka obsahuje anatomicky tvarované zberné nádobky, ktoré sa bez problémov zmestia do väčšiny dojčiacich podprseniek. Mamičky si tak nemusia pridržiavať odsávacie sety na prsníkoch, ale môžu sa počas odsávania venovať iným činnostiam. Toto nadupané „Ferrari“ priamo v podprsenke umožňuje mamičkám byť aktívne a mobilné.

Úplná diskrétnosť, pohodlie a komfort

S hmotnosťou iba 76 g patria zberné nádobky Freestyle™ Hands-free medzi najľahšie na trhu. Nezaťažujú ani nezahrievajú citlivé prsia, pretože motor odsávačky je samostatná jednotka. Odsávačka je dostatočne kompaktná, aby sa zmestila do vrecka, takže máte voľné ruky a môžete sa venovať všetkým ostatným úlohám.

Jednoduché zostavenie a ľahké čistenie

Freestyle™ Hands-free je navrhnutá tak, aby bola nenáročná na váš rozvrh. Zostavenie a čistenie sú rýchle, ľahké a bez stresu, vďaka jednoduchému trojkrokovému systému. Nádobky sú tiež umývateľné v umývačke riadu, čo ešte viac zvyšuje vaše pohodlie.

Viac mlieka, viac pohodlia

Nadstavce väčšiny odsávačiek materského mlieka zvierajú uhol 90°. Nadstavce Freestyle™ Hands-free sú navrhnuté s technológiou uhla 105°, ktorá vytvára prirodzenejšie priľnutie a znižuje tlak na prsia. To vedie k lepšiemu odsávaniu mlieka a väčšiemu pohodliu pre mamičky.

Medela Freestyle™ Hands-free je skutočne revolučným krokom v oblasti odsávania materského mlieka, poskytujúc mamičkám viac slobody, pohodlia a efektivity. Nezmeškajte túto príležitosť a vyskúšajte ju aj vy!