Revolučná pomôcka na učenie plávania pre maličké deti

Plávanie je jednou z najdôležitejších zručností, ktoré dieťa môže získať. Okrem toho, že je to skvelá forma pohybu, pomáha to aj budovať sebavedomie a zlepšuje koordináciu. Pre mnohých rodičov však môže učenie plávania pre ich malé deti predstavovať výzvu. Tu vstupuje do hry Skuttenringen Täta Ring - revolučná pomôcka na učenie plávania, ktorá mení hru.

Täta Rings sú inovatívné plávacie kolieska (rukávniky) navrhnuté špeciálne pre malé deti už od približne 12 mesiacov s maximálnou nosnosťou do 30kg. Ich jedinečný dizajn umožňuje deťom pohybovať sa vo vode s väčšou slobodou a sebavedomím, zatiaľ čo im zároveň poskytujú stabilnú podporu.

Čo robí Skuttenringen tak úžasným?

Bezpečnosť

Skuttenringen Täta Rings sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči poškodeniu a zabezpečujú bezpečné plávanie pre deti. Samozrejmosťou sú mäkké ale zato dvojito zvárané spoje. Jednoduchý dizajn tiež minimalizuje riziko úrazov a umožňuje rodičom mať väčší pokoj mysle počas plávania s ich deťmi. Majú absolútne najkvalitnejšie plavecké vložky na trhu. Vnútorný krúžok je obklopený priliehavým materiálom, vďaka čomu je mimoriadne bezpečný.

Dôležité upozornenie, na ktoré netreba zabúdať je, že Täta Rings nechránia pred utopením.

V blízkosti vody musí byť dieťa vždy pod dohľadom.

Jednoduché použitie

Jednou z najväčších výhod Täta Rings je ich jednoduché použitie. Dierka na ruky je v strede, čo znamená, že dieťa má vo vode plnú voľnosť pohybu. Najlepšie je, že od 12 mesiacov až kým sa dieťa naučí plávať, vám stačí jedna veľkosť!

Podpora vývoja

Skuttenringen Täta Rings podporuje nielen fyzický vývoj dieťaťa, ale aj jeho sebadôveru. Dizajn je vymyslený tak, aby stimuloval motorický vývoj dieťaťa. Otvor je v strede krúžku, čo znamená, že je to poloha hlavy, ktorá riadi polohu celého tela vo vode. To tiež znamená, že dieťaťu stačí vedieť hýbať len hlavičkou, aby dokázalo vo vode hýbať celým telom.

 

 V konečnom dôsledku sú Täta Rings viac než len plávacie kolieska - je to nástroj, ktorý mení spôsob, ako malé deti spoznávajú a učia sa plávať. Jeho bezpečnosť, jednoduché použitie a podpora vývoja robia z neho neoceniteľný doplnok pre každého rodiča, ktorý chce svojim deťom poskytnúť najlepšiu možnú skúsenosť s plávaním.