Zábava a pohyb pre celú rodinu

Hľadáte ideálnu trampolínu pre vašu záhradu, ktorá zabezpečí hodiny zábavy a pohybu pre celú rodinu? Berg trampolíny sú synonymom kvality, bezpečnosti a dlhej životnosti. V tomto sprievodcovi vám predstavíme jednotlivé modelové rady, prevedenia a tvary Berg trampolín, aby ste mohli nájsť tú správnu pre vaše potreby. Ak máte detičky ešte malé, určite neprehliadnite ani trampolínu pre batoľatá.

Skákanie pre najmenších

Trampolína Berg Hoppaa je ideálna pre najmenších dobrodruhov, ktorí sa chcú bezpečne a zábavne vyblázniť. Hoppaa vám pomôže s motorikou a rovnováhou vašich najmenších. Navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a komfort, Ochranný lem vás ochráni pri lezení a pri skákaní. Pád je dokonale tlmený mäkkým materiálom. Pevná a stabilná konštrukcia zaručujú, že trampolína vydrží aj tie najdivokejšie skoky vašich detí. S Berg Hoppaa môžu batoľatá rozvíjať svoje motorické zručnosti, rovnováhu a koordináciu, pričom si užijú nekonečné hodiny zábavy

Modelové rady Berg trampolín

Berg trampolíny sú dostupné v troch základných modelových radoch:

Favorit

Favorit je základná rada Berg trampolín, ideálna pre rodiny, ktoré hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú trampolínu. Tieto trampolíny sú vybavené kvalitnými pružinami a skákacou plochou, ktorá zabezpečuje dobrý odraz a dlhú životnosť.

Champion

Champion je stredná rada, ktorá ponúka vylepšenú kvalitu a výkon. Tieto trampolíny sú navrhnuté tak, aby poskytovali ešte lepší odraz a komfort pri skákaní. Champion trampolíny majú robustnejšiu konštrukciu a vyššiu nosnosť, čo ich robí ideálnymi pre náročnejších používateľov.

Elite

Elite je top modelová rada, ktorá predstavuje vrchol kvality a inovácií v oblasti trampolín. Tieto trampolíny ponúkajú maximálnu bezpečnosť, komfort a trvanlivosť. Elite trampolíny sú vybavené najlepším dostupným materiálom a technológiami, vďaka čomu sú vhodné aj pre profesionálne použitie.

Prevedenie Berg trampolín

Trampolíny Berg sú dostupné v troch prevedeniach, ktoré určujú spôsob ich inštalácie a umiestnenia:

Nadzemná trampolína - Regular

Regular trampolíny sú klasické trampolíny, ktoré sa jednoducho umiestnia na povrch záhrady. Tieto trampolíny sú ideálne pre rodiny, ktoré chcú rýchlu a jednoduchú inštaláciu bez potreby výkopových prác.

Prízemná trampolína - InGround

InGround trampolíny sú čiastočne zapustené do zeme, čo si vyžaduje menší výkop pod trampolínou. Tento typ trampolíny ponúka nižší profil, čo môže byť vizuálne príťažlivejšie a zároveň zvyšuje bezpečnosť, pretože trampolína nie je tak vysoko nad zemou.

Zapustená trampolína - FlatGround

FlatGround trampolíny sú úplne zapustené do zeme, čo si vyžaduje väčší výkop pod trampolínou. Tieto trampolíny sú dokonale zarovnané s povrchom záhrady, čo im dáva elegantný a nenápadný vzhľad. Flatground trampolíny sú tiež veľmi bezpečné, pretože eliminujú riziko pádu z výšky.

Tvar Berg trampolín

Berg trampolíny sú dostupné v troch rôznych tvaroch, ktoré sa hodia do rôznych záhradných priestorov a preferencií používateľov:

Kruhové

Kruhové trampolíny majú klasický kruhový tvar, ktorý je najobľúbenejší a najrozšírenejší. Kruhové trampolíny ponúkajú rovnomerný odraz a sú ideálne pre rodinné použitie.

Grand

Grand trampolíny majú oválny tvar, ktorý poskytuje väčšiu skákaciu plochu a lepšiu distribúciu odrazu. Tento tvar je ideálny pre tých, ktorí hľadajú viac priestoru na skákanie bez nutnosti zaberania veľkej plochy v záhrade.

Ultim

Ultim trampolíny majú obdĺžnikový tvar, ktorý je najvhodnejší pre profesionálnych skokanov a gymnastov. Obdĺžnikový tvar umožňuje presnejšie skákanie a väčšiu flexibilitu v pohyboch.

Bezpečnostné prvky Berg trampolín

Bezpečnosť je pri trampolínach Berg na prvom mieste. Trampolíny možno zakúpiť s bezpečnostnou sieťou alebo bez nej, v závislosti od vašich preferencií a potrieb. Bezpečnostná sieť chráni skokanov pred vypadnutím z trampolíny a zvyšuje celkovú bezpečnosť pri skákaní.

Rozmery trampolín Berg

Berg trampolíny sú dostupné v rôznych veľkostiach, od kompaktných modelov s priemerom 200 cm až po veľké trampolíny s priemerom až 520 cm. Vyberte si veľkosť, ktorá najlepšie vyhovuje vašej záhrade a potrebám vašej rodiny.

Berg trampolíny ponúkajú širokú škálu modelov, prevedení a tvarov, ktoré vyhovujú rôznym potrebám a preferenciám. Bez ohľadu na to, či hľadáte základnú, strednú alebo prémiovú trampolínu, Berg má pre vás ideálnu voľbu. Nezabúdajte tiež na bezpečnostné prvky, ktoré zabezpečia, že vaše deti budú môcť bezpečne užívať hodiny zábavy na trampolíne.

Rozdelenie trampolín:

 Prehľad a porovnanie

Elite Champion Favorit
Pružiny TWINSPRING Gold: Pružiny sú vyrobené z galvanizovanej ocele a poskytujú optimálnu rovnováhu medzi silou a flexibilitou, aby ste sa rýchlo pri skákaní neunavili. TWINSPRING Gold: Pružiny sú vyrobené z galvanizovanej ocele a poskytujú optimálnu rovnováhu medzi silou a flexibilitou, aby ste sa rýchlo pri skákaní neunavili. GOLDSPRING Solo: BERG Goldspring Solo sú cenovo výhodnejšie, no flexibilné pružiny.
Ochranný rám Protected edge Elite+ : Tento ručne robený ochranný okraj zabezpečujeextra stabilitu.Navyše, pri výrobe Berg Elite sa používajú najlepšie matriály, ktoré sú odolné voči UV žiareniu (najvyšší faktor 10) a opotrebovaniu. Berg Elite sú jedni z najlepších trampolín svojho druhu na trhu. Protected edge Champion: Veľmi stabilný okraja z kvalitných materiálov, odolný voči UV žiareniu (faktor 5 z 10), a opotrebovaniu. Protective Edge Favorit: Ochranný okraj z hrubého PVC materiálu. UV ochrana materiálu je 4 z 10.
Konštrukcia rámu

T-Section, Osem nôh, extra hrubý rám.

Trampolíny Berg Elite sú trampolíny najvyššej triedy.

Heavy duty, osem nôh, veľmi robustná konštrukcia rámu.
Rám je vyrobený z extra hrubých trubiek.
Regular, osem nôh.
Nohy sú hrubšie ako v trampolínach z radu Talent.
Bezpeč. siete DELUXE

DELUXE

COMFORT

COMFORT
Quality Index a cena