Pomalý varič Sous vide Adler AD 6415

Kód: BR-5903887804066
Vernostná zľava
Značka: Adler
134,99 €
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Sous vide pomalý varič Adler AD6415 je zariadenie na pomalé varenie potravinárskych výrobkov, ktoré vám umožní zachovať ich výživné látky a zdôrazniť jedinečnú chuť vašich obľúbených jedál. Potraviny, vákuovo balené v špeciálnych vreckách, sa vložia do vody v hrnci a varia sa pri presne kontrolovanej teplote, ktorá je zvyčajne oveľa nižšia ako v prípade tradičného varenia produktov. Sous vide varenie zachováva živiny v pokrmoch a zdôrazňuje jedinečnú chuť. Nastavenie teploty od 20 do 95 °C je ideálne na zabezpečenie rovnomerného varenia potravín. Prístroj umožňuje nastaviť dobu varenia od 1 minúty až po takmer 100 hodín.Pri hľadaní spotrebičov, ktoré našej rodine uľahčujú zdravé varenie, často používame moderné zariadenia, ako je Sous vide pomalý varič Adler AD6415. Tieto nástroje na pomalé varenie pokrmov vám umožňujú zachovať ich živiny a zdôrazniť jedinečnú chuť vášho obľúbeného jedla. Aj v našej kuchyni sa môžeme cítiť ako profesionálni kuchári. Prečo to neskúsiť?Charakteristika a technické údaje: Sous vide: Zdravá metóda pomalého varenia Sous vide varenie je technika, ktorá využíva presné nastavenie teploty, aby bol zakaždým zaručený jednotný a dokonalý výsledok Vďaka pomalej a šetrnej príprave sú v pokrme zachované nutričné hodnoty mäsa, zeleniny a rýb Dokonalá, originálna chuť vybraných surovín zostane v jedle, nie vo vode alebo výparoch Varenie bez pridania tuku Možno použiť v hrncoch a iných tepelne odolných nádobách s minimálnou výškou 15 cm Teplotný rozsah: 20-95 °C Presnosť do 0,1 °C Nastavenie času od 1 minúty do 99 hodín a 59 minút Teplota v °C a °F Vodotesné prevedenie IPX7 s automatickým bezpečnostným vypnutím Odnímateľný kryt ohrievača pre jednoduché čistenie Výkon: nom. 1000 W, max. 1200 W Maximálna kapacita nádoby až 20 l Reštaurácie pravidelne ponúkajú svojim zákazníkom jedlá varené metódou sous vide. Čo je to za metódu? Potraviny vákuovo balené v plastových vreckách sa vložia do vody v hrnci a varia sa pri presne kontrolovanej teplote, zvyčajne oveľa nižšej ako pri tradičnom varení produktov. Proces varenia je preto dlhší, pretože sa používajú teploty 58/60 °C pre ryby, 65/70 °C pre hydinu a 80/85 °C pre zeleninu. Takže si musíte všetko naplánovať. Hlavnou výhodou tejto metódy je zachovanie prirodzenej chuti pripravovaného produktu a jeho nutričnej hodnoty. Vitamíny a mikroelementy zostávajú v potrave, nie vo vode. Dôležité je, že výberom tejto možnosti sa zároveň rozhodnete aj nepoužívať pri varení tuk.Zdravé varenie touto metódou s použitím vašich obľúbených marinád, byliniek a korenín je možné aj vo vašich domácnostiach. Adler AD6415 je zariadenie, ktoré má pohodlné nastavenie teploty od 20 do 95 °C, čo zaručuje konzistentné varenie pokrmov. Je pre hrnce s minimálnou výškou 15 cm alebo tepelne odolné nádoby. Umožňuje nastaviť dobu varenia od 1 minúty až po takmer 100 hodín. Zariadenie je vyrobené z vodeodolných materiálov a má automatický bezpečnostný spínač. Displej zobrazuje informácie v stupňoch Celzia a Fahrenheita. Odnímateľný kryt uľahčuje prístup k ohrievaču a čistenie zariadenia. Cenný doplnok každej kuchyne.Adler Europe Group ponúka kvalitné výrobky, ktoré oceňujú milióny zákazníkov v Európe, za prijateľnú cenu. Značka začala svoju činnosť na poľskom trhu od roku 2002, odkiaľ sa postupne rozšírila do celej Európy. ,,Už 27 rokov sa riadime myšlienkou poskytovať vysoko kvalitné vybavenie čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Dôkladným pochopením potrieb domácností sme vytvorili viac ako 800 produktov, ktoré doteraz ocenili v 35 krajinách po celom svete. Zákazníci si vyberajú naše výrobky pre svoje pohodlie, atraktívny vzhľad a dobrý pomer cena / kvalita. Sledujeme meniace sa trendy na trhu, aby sme technicky a vizuálne uspokojili očakávania našich zákazníkov.‘‘

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: