HiPP HiPPiS BIO Hruška, jablko 100 g, 4m+

Kód: AGS-AL8572-U
Vernostná zľava
Značka: HIPP
2,20 €
skladom (dodanie 3-6 dní)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Viete, ako plníme naše kapsičky ovocím? Predsa pomocou HiPPis zvieratiek. Opička Žofka podáva ovocie z tých najvyšších vetvičiek chameleónovi Paťkovi, ktorý ho svojím dlhokánskym jazykom opatrne ukladá do košíka.

Čo všetko robíme na dosiahnutie najvyššej BIO kvality ovocia?

- Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá.
- Denne odoberáme vzorky pôdy a jej kvalitu laboratórne kontrolujeme.
- Dohliadame, aby naše sady a políčka neboli blízko ciest a priemyselných oblastí.
- Ovocie nechávame zrieť tak dlho ako potrebuje, aby bolo sladké a šťavnaté.
- Spracovávame ho šetrne, aby si uchovalo dôležité živiny a vitamíny.
- Preferujeme výsadbu pôvodných odrôd, ktoré dobre uchovávajú svoje pôvodné vlastnosti.
- Ovocie pestujeme v prostredí, kde sa mu prirodzene darí.

- 100 % ovocie
- Bez prídavku cukrov (obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry)
- Jemné pyré
- V BIO kvalite
- Prirodzene bez gluténu

Podľa veku dieťaťa je možné kapsičku podávať napríklad na lyžičke alebo tanieriku. Kapsička sa skladuje v suchu a tme pri izbovej teplote.


Zloženie:

Ovocie100 % (jablká 50 %, hrušky 50 %).

z ekologického poľnohospodárstva

Výživové hodnoty (na 100 ml):
- Energetická hodnota: 53 kcal / 222 kJ
- Tuky: 0,2 g
- Sacharidy: 11,1 g
- Sacharidy, z toho cukry: 9,9 g
- Bielkoviny: 0,4 g
- Soľ: < 0,05 g
- Sodík: < 0,02 g

Príprava: V závislosti na veku dieťaťa použite na kŕmenie lyžičku alebo ponúknite na tanieriku. Nespotrebovanú časť uzavrite, uchovajte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.

Skladujte v suchu pri izbovej teplote.

Krajina pôvodu: Rakúsko

Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: