SALVEST Põnn BIO Pyré z tekvice, zemiakov a manga (110 g)

Kód: AGS-74558
1,92 €
skladom (dodanie 3-6 dní)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

SALVEST Põnn BIO Pyré z tekvice, zemiakov a manga (110 g)

Zeleninovo-ovocný príkrm pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca.

Bio tekvica, bio bataty, pyré z bio manga a už nič iné tvoria náplň kapsičky, ktorá je zabezpečená praktickým uzáverom pre prípad, že by snáď vaše dieťa nezjedlo celú túto dobrotu naraz. Nie je do nej pridávaný žiadny ďalší cukor, umelé farbivá, arómy ani konzervanty. Výrobok je tepelne opracovaný a jeho trvanlivosť zabezpečuje šetrná sterilizácie. Príkrm bol vyvinutý v spolupráci s pediatrami.

Návod na prípravu: Výrobok je pripravený na použitie, a ak je skladovaný pri izbovej teplote, nie je potrebné ho ohrievať. Obsah kapsičky je vhodné podávať deťom malou lyžičkou. Začnite jednou až dvoma čajovými lyžičkami denne a množstvo postupne zvyšujte. Kapsička nie je určená k ohrevu v mikrovlnnej rúre.

Zloženie: *tekvica (43 %), *bataty (32 %), *pyré z manga (25 %). Bezgluténový.*z ekologického poľnohospodárstva.
Nutričná hodnota na 100 g: Energia 282 kJ / 67 kcal; tuk 0,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g; sacharidy 15 g, z toho cukry 5,7 g; bielkoviny 0,9 g; soľ 0,02 g. Bez prídavku cukrov. Obsahuje iba prírodné cukry. Potravina pre osobitné výživové účely.

Skladovanie: Neotvorený výrobok sa skladuje pri bežnej izbovej teplote. Otvorenú kapsičku znova uzavrite a skladujte v chladničke po dobu maximálne 24 hodín. Minimálna trvanlivosť je uvedená na obale.

Výrobca: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estónsko.
Distribútor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

Dodatočné parametre

Kategória: Kapsičky
Hmotnosť: 0.12 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: