Citron Nerezová nádoba na jedlo 250 ml - Caramel
Kód: BHO-2023_FJ_250_CARAMELNašli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?
Podrobný popis
Domov plný chuti
Jesť na cestách by nikdy nemalo znamenať, že budete musieť robiť kompromisy, čo sa týka chuti alebo pohodlia. Práve preto sú tu termosky na jedlo od značky Citron.
Tieto priestranné a izolované nádoby na jedlo sú vhodné pre deti aj dospelých, takže si do nich môžete zabaliť chutné jedlo, ktoré zostane teplé alebo naopak vychladené, či už budete v škole alebo v kancelárii.
Vlastnosti a funkcie:
- Vákuová izolácia s dvojitou stenou na udržanie teploty potravín
- Jedlo zostane 6 hodín teplé a studené 7 hodín
- Vďaka nepriepustnému tesneniu nedochádza k úniku jedla napríklad do tašky alebo batoha
- Navonok zostáva povrch termosky suchý a chladný, bez ohľadu na to, aký horúci alebo studený je jej obsah
- Vyrobené z potravinárskej nerezovej ocele triedy 304 pre dlhú životnosť
- Navrhnuté z udržateľných materiálov
- Vyrobené bez toxických materiálov (bez BPA, ftalátov a olova)
- Veko sa otvára vertikálne bez nutnosti otáčania, čo uľahčuje manipuláciu malým detským rukám
- Vhodné pre deti od 6 mesiacov +
- Odnímateľné silikónové tesnenie umožňuje jednoduché čistenie
- Rozmery: 10 (priemer) * 6,5 (výška) cm
- Objem: 250 ml
Materiály:
Naše nádoba na jedlo z nerezovej ocele s objemom 250 ml je navrhnutá z udržateľných materiálov, ako je potravinárska nerezová oceľ triedy 304 zaisťujúca dlhú životnosť.
Pokyny na údržbu:
- po odstránení silikónovej výstelky umyte ručne teplou mydlovou vodou
- nechajte cez noc voľne uschnúť na vzduchu
- pred vložením teplého pokrmu ju na 5 minút naplňte horúcou vodou a dôkladne opláchnite
- nevhodné do mrazničky
- nevhodné do mikrovlnnej rúry
Bezpečnosť:
LFBG certifikované spoločnosťou SGS
Dodatočné parametre
Kategória: | Nádoby na stravu |
---|---|
Farba: | oranžovo hnedá |
Objem: | 250 ml |
Odporúčaný vek: | 6 mesiacov + |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.