HAMI Príkrm mäsovo-zeleninový Paradajky s hovädzím a vaječným žĺtkom 200g
Kód: AGS-148903Našli ste lepšiu cenu?
Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?
Podrobný popis
Vyvážený obsah zeleninovej a mäsovej zložky v každej receptúre je vhodnou kombináciou pre správny jedálniček Vášho dieťaťa. Každý druh zeleniny či mäsa prináša totiž iné potrebné živiny pre správny rast a vývoj dieťaťa.Hami vo svojich príkrmoch ponúka 21 druhov zeleniny a 9 druhov mäsa. Zostavenie pestrého týždenného jedálnička je tak veľmi jednoduché. Doma pripravovaná strava obsahuje všeobecne málo zeleniny. A pretože malé deti kopírujú správanie svojich rodičov a starších súrodencov, je potrebné obohatiť o zeleninu jedálniček celej rodiny.
Vlastnosti:
- Vhodný od ukončeného 8. mesiaca
- S nízkým obsahom sodíka (neobsahuje pridanú soľ)
- S vyváženým množstvom kvalitných bielkovín pre rast svalov
- Zo starostlivo vybraných surovín a bez konzervantov
Zloženie:
Paradajkové pyré z koncentrátu 26%, zemiaky 20%, voda, mrkva 17%, hovädzie mäso 8%, pór 3%, VAJEČNÝ žĺtok 2,12%, kukuričný škrob, bezlepkový pšeničný škrob.
ALERGÉNY SÚ ZVÝRAZNENÉ VEĽKÝM PÍSMOM
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G VÝROBKU:
- ENERGETICKÁ HODNOTA: 280 kJ / 67 kcal
- TUKY: 2,1 g
- Z TOHO NASÝTENÉ MASTNÉ KYSELINY: 0,4 g
- SACHARIDY: 8,0 g
- Z TOHO CUKRE: 1,6 g
- VLÁKNINA: 1,3 g
- BIELKOVINY (RASTLINNÉ A ŽIVOČÍŠNE): 3,3 g
- SOĽ: 0,04 g
- SODÍK: 0,015 g
Príprava:
1. Pri otvorení musí viečko klapnúť.
2. Pred ohriatím pohárik otvorte, premiešajte a ohrejte (nevariť) napr. vo vodnom kúpeli.
3. Pred podávaním skontrolujte teplotu! Raz ohriatu časť už neuchovávajte.
Nepoužívajte kovovú lyžičku, pohár by sa mohol poškodiť.
Skladujte v suchu pri izbovej teplote (max 25 ° C). Nespotrebované množstvo uchovávajte v uzavretom pohári v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Krajina pôvodu: Poľsko
Adresa dodávateľa: Danone a.s., V parku 2294/2, 148 00 Praha 4, Česká republika
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár