HiPP BIO Cestoviny so zeleninou a smotanou od 8. mesiaca, 220 g
Kód: AGS-CZ6403-01Našli ste lepšiu cenu?
Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?
Podrobný popis
Od 8. mesiaca môžete prejsť z jemne rozmixovaných jedál na príkrmy s malými kúskami potravy, vaše dieťatko sa tak naučí žuť a uľahčíte mu tak prechod na pevnú stravu.Pretože vieme, že ak ide o deti, na kvalite záleží, dodržiavame pravidlá organického pestovania:
- Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá.
- Zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná.
- Spracovávame ju šetrne, aby si zachovala dôležité živiny a vitamíny.
- Obsahuje drobné kúsky – pre učenie sa hrýzť.
- Omega-3 mastné kyseliny z repkového oleja – pre vývoj mozgu a nervových buniek.
- Bez prídavku soli - obsah soli je daný obsahom sodíka.
- Bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona.
- V HiPP BIO kvalite
- Klimaticky pozitívny produkt
Zloženie:
MLIEKO 31 %, varené cestoviny (tvrdá PŠENICA) 25 %, voda, mrkva, brokolica, SMOTANA 2,5 %, ryžová múka, cibula, repkový olej 0,9 %, citrónová šťava z koncentrátu, petržlen. Obsahuje glutén.
z ekologického poľnohospodárstva
ALERGÉNY SÚ ZVÝRAZNENÉ VEĽKÝM PÍSMOM
Výživové údaje v 220 g (1 porcia):
- Energetická hodnota: 678/162 kJ/kcal
- Tuky: 6,4 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,9 g
- Sacharidy: 19,6 g
- z toho cukry: 4,8 g
- Bielkoviny: 5,5 g
- Soľ1: 0,11 g
- Sodík: 0,04 g
- Kys. alfa-linolénová (omega-3 mastné kyseliny): 0,20 g
Otvorený pohár alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke, obsah zamiešajte plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohár a overte teplotu. Neohriate množstvo skladujte v uzavretom pohári v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár