HiPP BIO Prvá tekvica 125 g

Kód: AGS-CZ4063
Vernostná zľava
Značka: HIPP
2,30 €
skladom (dodanie 3-6 dní)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

125 g, od ukončeného 4-6. mesiaca podľa odporúčania pediatra
V období ukončeného 4. až 6. mesiaca začíname prikrmovať. Najvhodnejšie je začať zeleninou. Spočiatku podávajte bábätku niekoľko lyžičiek zeleninového príkrmu pred mliečnou stravou, a potom množstvo deň po dni zvyšujte.
Ak ide o dieťa, záleží na kvalite každej lyžičky. Na tej „prvej“ záleží obzvlášť.

My v HiPPe to vieme, a preto sa držíme pevných zásad:
- vyberáme zeleninu najvyššej možnej kvality
- zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá
- zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná
- spracovávame ju šetrne, aby si uchovala dôležité živiny a vitamíny

- vhodná ako PRVÁ LYŽIČKA
- bez prídavku soli - obsah soli je daný obsahom sodíka
- bez prídavku mliečnej zložky
- bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona
- bez lepku
Zloženie: muškátová tekvica 90 %, voda
Potravina pre zvláštnu výživu.

Zloženie: muškátová tekvica 90%, voda
z ekologického poľnohospodárstva

Výživové hodnoty (na 100 g):

- Energetická hodnota: 116 kJ/27 kCal
- Tuky: 0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
- Sacharidy: 5.4 g
- z toho cukry: 4.2 g
- Bielkoviny: 1 g
- Soľ: 0.05 g
- Vláknina: g

Použitie:
Detský príkrm môžete ohriať vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnej rúre. Overte teplotu, aby bol príkrm vhodný na jedenie (cca 37 °C). Neohriatu časť uchovajte v uzavretom pohári v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie.

Skladujte a uchovajte v suchu pri izbovej teplote do 25 °C.

Krajina pôvodu: Maďarsko

Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: