Thermos Termoska na jedlo s šálkou 710ml - matná čierna

Kód: THE-173032
Vernostná zľava
Značka: Thermos
40,64 €
skladom u dodávateľa
Možnosti doručenia

Nerezová vákuovo izolovaná termoska na jedlo s integrovanou lyžicou a šálkou s objemom 470 ml.

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Thermos Style - termoska na jedlo

Nerezová vákuovo izolovaná termoska na jedlo. Skladá sa z dvojstenného tela termosky, uzáveru a šálky. Široké hrdlo tela termosky zaručuje jednoduché plnenie, naberanie a údržbu termosky. Uzáver je perforovaný kvôli jednoduchému otváraniu / zatváraniu termosky. Vonkajšia strana izolovanej šálky je z nerezovej ocele, vnútorná strana z odolného plastu. Systém ako celok dosahuje výborné izolačné vlastnosti.

Parametre termosky

  • Objem: 710 ml
  • Výška: 185 mm
  • Priemer: 95 mm
  • Priemer hrdla: 70 mm
  • Hmotnosť: 410 g
  • Udrží horúce: 14 hodín pre tekutinu**
  • Udrží studené: 24 hodín pre tekutinu**

**Na meranie izolačného výkonu sa používa voda. V prípade jedla je doba, počas ktorej je jedlo udržiavané teplé / studené, kratšia a to v závislosti od povahy (tepelnej kapacity) daného jedla. Čím je v danom jedle viac vody, tým je tepelná kapacita jedla vyššia a obsah termosky vydrží dlhšie teplý / studený. Napríklad polievka vydrží teplá / studená dlhšie ako ryža. Na zvýšenie izolačného výkonu termosky je možné termosku predohriať či vychladiť, viď návod.

Súhrn

  • Termoska na jedlo s izolovanou šálkou.
  • Thermos dvojstenná vákuová izolácia - maximálna tepelná izolácia.
  • Telo termofľaše je vyrobené z odolnej nerezovej ocele.
  • Ľahké a kompaktné prevedenie.
  • Široké hrdlo.
  • Navrhnuté na každodenné použitie.
  • Vodotesný uzáver.
  • Jednoduchá údržba.
  • BPA free.

Dodatočné parametre

Kategória: Termosky na tuhú stravu
nazev: THE173031

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: